Nagy teljesítményű, Miracast támogatású hangprojektor érkezik hamarosan

Tény, hogy sokat tud, de sajnos kegyetlenül drága is lesz a karácsonyfák alá pozícionált Pioneer SBX-N700 soundbar. 

sbx-n700_k.jpg

Vannak olyan cégek, mint például a Yamaha, a Philps, az LG vagy a Maxell, amelyek rögtön meglátták a hanpgrojektorokban a potenciált, és már 5-6 éve a kínálatukba emelték az ilyen jellegű termékeket. Velük szemben más vállalatok sokáig haboztak, azonban a fogyasztói visszajelzéseket kielemezve be kellett látniuk, hogy hibáztak, és mára már ők is előálltak saját soundbarjaikkal. Ez utóbbi csoportba tartozik a Pioneer is, az a nagy múltú, rengeteg otthoni audio termékkel rendelkező konszern, amely csak mostanában kezdett el foglalkozni az ilyen típusú eszközökkel.

Karácsony előtt több hangprojektort is a boltokba küldenek így erősítve haderejüket a vevők kegyeiért folytatott harcban. Többek között az SBX-N700 típusjelzésű terméküket is, amely papíron sokat ígér. A készülék maximális kimeneti teljesítménye 140 watt, amihez még hozzáadódik a különálló mélynyomó 150 wattja, így maximálisan tehát 290 watt leadására képes, ami ebben a termékcsoportban egész soknak számít. Az elsősorban a televíziók kiegészítőjének szánt eszköz támogatja a Miracast technológiát, azaz a tabletek és okostelefonok tartalma tükrözésére is képes. Tehát a hozzá csatlakoztatott televízió vagy projektor képén megjeleníthető azok tartalma. Viszont az is igaz, hogy a készülék nem rendelkezik integrált médialejátszóval, és optikai meghajtóval sem. DLNA kompatibilis, beépített WiFi-vel ellátott, hálózatba is köthető 90 centiméter széles, 12,1 centiméter mély és 8,6 centiméter magas, 4,3 kilogramm súlyú termék 500 dollárba, azaz közel 120 000 forintba kerül. Ez pedig a tudásához, teljesítményéhez képest első hallásra rettenetesen sok pénznek tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://bluray.blog.hu/api/trackback/id/tr205618461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása